Little Mark – grădiniță particulară situată în Chișinău. Aici oferim copiilor educație prin creativitate!

Să creștem și să învățăm împreună!

Grădinița Little Mark este un spațiu securizat și potrivit pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor din punct de vedere intelectual, fizic și social.

Grădinița este situată într-o vilă frumoasă și confortabilă, în sectoru privat, cu un teren de joacă în curte securizată, cu zone de joacă repartizate pe vârste.

La Little Mark, copiii tăi vor fi întâmpinați de un mediu prietenos, familial, care îi va încuraja să-și dezvolte abilitățile esențiale pentru o creștere sănătoasă și inteligentă.

Meniu personalizat

Știm cât de important este să oferim copiilor mâncare potrivită. Fiecare copil este unic de felul său, și are necesități individuale. Suntem responsabili să știm despre fiecare ce alimentație i se potrivește, lista de produse interzise (dacă este necesitatea).

Lecții de bunele maniere

Codul bunelor maniere învăță copiii să fie mai disciplinați și educă simțul politeței. Părinții copiilor ce frecventează cursurile de bunele maniere, observă schimbări favorabile vizibile în comportamentul copilului.

Lecții de engleză și germană

De ce un copil are nevoie de engleza conversațională? Creierul copilului este ca un burete care absoarbe cu nesaț toată informația din jur. Vârsta de 3-5 ani, este considerată de majoritatea profesorilor drept una oportună pentru a da start comunicării într-o limbă străină.

Logopedie și dezvoltare lingvistică

Logopedia are cel mai mare succes atunci când începe încă din stadii incipiente. Logopedia poate îmbunătăți comunicarea și poate stimula încrederea în sine, extrem de importante pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil.

De ce să alegi LittleMark?

ACTIVITĂȚI ZILNICE

• Pregătiri intensive preșcolare

Aici vor studia limbile – engleză și germană.

• Educație și atenție

Lecții de bunele maniere.

• Siguranța copiilor

Tot teritoriul este îngrădit, păzit și dotat cu camere de supraveghere. Pe teritoriul grădiniței au acces doar părinții și personalul.

• Activități fizice

Curte dotată cu zone de joacă pentru diferite grupe după vârsta copiilor până la 7 ani.

• Personal calificat

Avem grijă să angajăm educatori cu experiență și cu studii în psihologie. Copiii sunt permanent vegheați de pediatru și logoped.

• Ambianța ECO

Mobila, jucăriile și cel mai important ALIMENTAȚIA sunt ECO și verificate să nu dăuneze sănătății.

Mai mult decât un loc plin de bucurie